В кухнята с Камелия Воче 2: лесно, вкусно и полезно E-Book


В кухнята с Камелия Воче 2: лесно, вкусно и полезно - Камелия Воче pdf epub

PRICE: FREE

ИНФОРМАЦИЯ

ЕЗИК: АНГЛИЙСКИ
ИСТОРИЯ: 2014
ПИСАТЕЛ: Камелия Воче
ISBN: 1190029000002
ФОРМАТ: PDF EPUB MOBI TXT
РАЗМЕР НА ФАЙЛА: 9,26

ОБЯСНЕНИЕ:

Талантливата певица Камелия Воче вече е и утвърден кулинар с две готварски книги зад гърба си. Държи изданията й да са красиви, богато илюстровани и изпълнени с рецепти от италианската и българската кухня.Последната й книга включва рецепти, любими на личности като Джовани Бокачо, Рафаело, Пучини, Росини, Мария Антоанета и много други. Корицата на изданието е направено от коприна и е решена в синьо - първата й книга също е изработена с изискания дизайн, но е облечена в коприна с цвят бордо. Тя специално е посетила Националния полиграфически институт в Италия, за да обсъди отпечатването на книгата в Италия.

... В кухнята с Камелия Воче 2: Лесно, вкусно и полезно на Камелия Воче сега с 15% отстъпка от коричната цена в книжарница Bookpoint! Вашето място за книги онлайн ... В кухнята с Камелия Воче 2: Лесно, вкусно и полезно от ... ... . За читателите на delo.bg кулинарният гуру Камелия Воче предлага едно лесно, но интересно и вкусно меню за почитателите на леката и вкусна храна. С него със сигурност ще впечатлите близки и гости, а и няма да се наложи да ... Третия си марш на фона на Менделсон тя ще направи на 52 г.

Камелия п ... 《В кухнята с Камелия Воче 2: лесно, вкусно и полезно ... ... . С него със сигурност ще впечатлите близки и гости, а и няма да се наложи да ... Третия си марш на фона на Менделсон тя ще направи на 52 г.

Камелия призна, че е поласкана от интереса, който книгите й „В кухнята с Камелия Воче - лесно, бързо, вкусно" и „В кухнята с Камелия Воче 2: лесно ... Камелия призна, че е поласкана от интереса, който книгите й „В кухнята с Камелия Воче - лесно, бързо, вкусно" и „В кухнята с Камелия Воче 2: лесно, вкусно и полезно" са посрещнати от ... Камелия призна, че е поласкана от интереса, който книгите й „В кухнята с Камелия Воче - лесно, бързо, вкусно" и „В кухнята с Камелия Воче 2: лесно, вкусно и полезно" са посрещнати от българки ... 15 лв.: В кухнята с Камелия Боче - лесно, вкусно и полезно- 2012г. , -продадена ,Животът е вкусен с Ути Бъчваров- Семейни рецепти за делник и празник- 2015г.-продадена , Вкусно-рецептите на Ути и Вкусно-рецеп... Търсене по категории ... Камелия Воче - В кухнята с Камелия Воче. Книга 2. Готварски книги. Издателство --- - стари книги, употребявани книги, нови книги Парени камби с мед Мекици от универсално тесто Пиле лютика Сладкиш с ябълки Домашни курабии, в кухнята с камелия воче рецепти. В кухнята с Камелия Воче 2: Този сайт е собственост на Sportal Media Group. За почитателите на красиво поднесената и вкусна храна, както и на качествените и изпълващи с удоволствие мелодии, Eventza Bg и неотразимата Камелия Воче ви канят на вдъхновяващо матине с препратка към светлия ... В кухнята с Камелия Воче 2: лесно, вкусно и полезно Цена: 13.90 лв Добави в количка Добави в любими Електронни издания категория [Кулинария] Страница 3.Пълна колекция електронни издания на автора. Всички книги/броеве.Свали от библиотеката. В кухнята с Камелия Воче 2: лесно, вкусно и полезно 27.00 лв. Показани са от 1 до 1 от общо 1 резултата ( разположени на 1 с...