Космосът - Енциклопедия E-Book


Космосът - Енциклопедия -  pdf epub

PRICE: FREE

ИНФОРМАЦИЯ

ЕЗИК: АНГЛИЙСКИ
ИСТОРИЯ: 2020
ПИСАТЕЛ:
ISBN: 9786191952281
ФОРМАТ: PDF EPUB MOBI TXT
РАЗМЕР НА ФАЙЛА: 8,23

ОБЯСНЕНИЕ:

Тази енциклопедия съдържа всичко, което трябва да знаете за Вселената. Над 800 зашеметяващи изображения и съдържателни описания отвеждат децата на пътешествие из дълбините на Космоса. Проследете историята на космическите пътувания и се осведомете за най-новите постижения на космическите нации, за възможните вълнуващи мисии в бъдеще. Запознайте се с особеностите на Слънчевата система и Вселената в невероятни подробности. След това открийте какво е да бъдеш астронавт – от космическите разходки до отглеждането на животни на борда! Преливаща от факти, хронологии и първокласни снимки, този справочник наистина вдъхва живот на открития Космос.

...което трябва да знаете за Вселената ... Космосът. Енциклопедия | Хермес ... . Над 800 зашеметяващи изображения и съдържателни описания отвеждат децата на пътешествие из дълбините на Космоса. Купи ЕНЦИКЛОПЕДИЯ МАНГА - КОСМОСЪТ на супер цена от Технополис. колектив. Плащане при доставка или купи на и ... Издателство Фют | Издателство Фют ... . Плащане при доставка или купи на изплащане, доставка до дома или вземи от магазин. „Космос" е българско списание, основано през 1962 г. като „научно-художествено списание за юноши". Излиза в 10 книжки годишно в обем първоначално 48 стр., по-късно - 68 стр. Енциклопедия за космоса на Дейвид А. Агияр сега с 15% отстъпка от коричната цена в книжарница Bookpoint! Вашето място за книги онлайн. Космосът - илюстрована енциклопедия ... В тази красиво илюстрирана енциклопедия любознателният читател ще получи основните знания за чудесата на Вселената. - Как е възникнала? Купете Енциклопедия за Космоса на цена 29.90лв. Бърза поръчка на тел. 0875 333 456. Доставка в страната до 3 раб. дни. Право на връщане в 14-дн. срок. Моята първа енциклопедия: Космосът в Анотация Достъпни отговори на повече от 60 въпроса за Космоса, задавани най-често от децата. Енциклопедия „Космосът" Енциклопедия „Космосът" е пълна с над 800 зашеметяващи изображения от най-мощните телескопи в света, на които ще видите уникални цветни кадри на НАСА, разположени на големи фолиа, запечатали ... Тази картинна енциклопедия ще ви отведе на вълнуващо пътешествие в историята на Космоса - от Големия взрив и стъпването на човек на Луната до предстоящите космически мисии.Впечатляващите изображения, любопитните ... Енциклопедия „Космосът" е пълна с над 800 зашеметяващи изображения от най-мощните телескопи в света, на които ще видите уникални цветни кадри на НАСА, разположени на големи фолиа ... Страхотен избор на книги Космосът: Енциклопедия на цена от 35.00 лв. ☛ Booktrading.bg За повече информация и въпроси ☎0882 907 212 Книжарница Хермес > В тази красиво илюстрирана енциклопедия любознателният читател ще получи основните знания за чудесата на Вселената. - Как е възникнала? - Преди колко милиарда години?
- Какви неве Фют, Книга - енциклопедия, Откриватели, Космосът, с капачета Енциклопедията включва над 70 подвижни двойни капачета, с помощта на които детето по изключително забавен начин ще научи интересни факти за космоса. Книгата ......